Начало » 2019 » Февруари » 8 » Рустик сватбите
12:26
Рустик сватбите

Откакто съществува ателие "Фльонгата" (вече 7-ма година), преминахме през много идеи и дизайни, но като че ли на сърце най-много ни остава рустик стилът. Сякаш в него намираме допир с природата, с тази красива простота, съвършенството и уникалността на всяко листенце, на всяко перце, пръчица, мидичка.

Рустик темата може да бъде приложена и в ежедневния бит - интериора и екстериора на дома, в облеклото, в бижутата, в украсата за специалните ни събития, дори и в най-запомнящия се ден - сватбата! Особено ако се спрете на изнесен сред природата ритуал - на красива тучна поляна, осеяна с цъфнали глухарчета; в гора с надвиснали клони на стари дървета; на плажа, с всичките воали, фенери и морски елементи; или на клиф с драматична гледка към безкрайността - вариантите са, докъдето ви стигат въображението и романтиката. В идеалния случай това е на открито.

Материалите са натурални - рафия, канелени пръчки, зебло, канап, морски съкровища - миди, рапани, всякакви други черупчести, морски звезди, корали, пера от пауни, фазани, съчетани с дантели, панделки и др. Те носят особена наслада и енергия, които ни карат да се чувстваме уютно, хармонично и на място.

Вижте в този стил:


 
   

Снимки: Web
 

Категория: ТЕМАТИЧНИ СВАТБИ | Прегледи: 15 | Добавено от: Admin
Total comments: 0