Начало » ТЕМАТИЧНИ СВАТБИ

Откакто съществува ателие "Фльонгата" (вече 7-ма година), преминахме през много идеи и дизайни, но като че ли на сърце най-много ни остава рустик стилът. Сякаш в него намираме допир с природата, с тази красива простота, съвършенството и уникалността на всяко листенце, на всяко перце, пръчица, мидичка.Рустик темата може да бъде приложена и в ежедневния бит - интериора и екстериора на дома, в облеклото, в бижутата, в украсата за специалните ни събития, дори и в най-запомнящия се ден - сватбата! Особено ако се спрете на изнесен сред природата ритуал - на красива тучна поляна, осеяна с цъфнали глухарчета; в гора с надвиснали клони на стари дървета; на плажа, с всичките воали, фенери и морски елементи; или на клиф с драматична гледка към безкрайността - вариантите са, докъдето ви стигат въображението и романтиката. В  ... Още...

Категория: ТЕМАТИЧНИ СВАТБИ | Views: 141 | Добавено от: Admin | Дата: 08.02.2019

Коледните празници наближават, а около тях хората се разделят на две крайности: онези, които търпеливо изчакват да мине времето на досадните украси и изтърканите коледни песни и онези, които си мислят за топло мляко с канела, камина, подаръци и семеен уют.

От кои сме ние ли?... Ние сме от онези, които участват във всеки празник, защото работата ни е да създаваме настроение, като допълваме красивите моменти с подходяща украса, с нещица, които остават за спомен, които присъстват на семейните снимки и се гледат от поколения наред.

В нашата сфера на красиви занимания (нарочно няма да го наречем „бизнес“, защото е хоби, което носи предимно удоволствие и разнообразие), това време на годината е малко по-спокойно, защото бумът на сватбите е от ранната пролет до есента. И все пак има ентусиасти, които са решили да встъпят в брак през зимата. За тях и за други любопитни люде решихме да покажем, че и този сезон има своя чар. 

... Още...

Категория: ТЕМАТИЧНИ СВАТБИ | Views: 720 | Добавено от: Admin | Дата: 31.10.2016