Начало » 2016 » Октомври » 31 » Зимно сватбено вдъхновение
13:25
Зимно сватбено вдъхновение

Коледните празници наближават, а около тях хората се разделят на две крайности: онези, които търпеливо изчакват да мине времето на досадните украси и изтърканите коледни песни и онези, които си мислят за топло мляко с канела, камина, подаръци и семеен уют.

От кои сме ние ли?... Ние сме от онези, които участват във всеки празник, защото работата ни е да създаваме настроение, като допълваме красивите моменти с подходяща украса, с нещица, които остават за спомен, които присъстват на семейните снимки и се гледат от поколения наред.

В нашата сфера на красиви занимания (нарочно няма да го наречем „бизнес“, защото е хоби, което носи предимно удоволствие и разнообразие), това време на годината е малко по-спокойно, защото бумът на сватбите е от ранната пролет до есента. И все пак има ентусиасти, които са решили да встъпят в брак през зимата. За тях и за други любопитни люде решихме да покажем, че и този сезон има своя чар. 

 
 

Една сватба започва не с поканите, а с предложението. Но да оставим това на господата. :) Дами, когато ви предложат десерт или чаша шампанско, не отказвайте. И бъдете внимателни. ;) 
Ние ще започнем със зимните сватбени покани. Ето три модела, които са подходящи за целта:

И още интересни предложения:

     

Белият цвят е цветът и на сватбите, и на зимата. Използвайки тази пресечна точка, украсата за ритуала и масите в ресторанта, правят нещата да изглеждат като в приказка.

    

По-дръзките младоженци, които обичат да разчупват бялата традиция, добавят и акцентиращ цвят в сватбената си тема.
За тях имаме винтидж предложение за номерата за масите: 

​Ако сте сръчни в ръцете, можете да направите сами ефектни табелки за имената с помощта на шишарки. Ако ви харесват, но не сте сръчни, сме на разположение. : )

   

За да обобщим предимствата на зимната сватба, помислете си какви страхотни фотосесии се получават в снега - светлината е в изобилие, всичко е чисто и светло...Да не забравяме и медения месец, дали на топло крайбрежие с мохито или ето тук, пред камината, с чаша вино в ръка. Оставяме избора на вас.

Категория: ТЕМАТИЧНИ СВАТБИ | Прегледи: 599 | Добавено от: Admin | Тагове: сватба през зимата, зимни сватби, коледни сватби, зимни сватбени рокли, зимни сватбени покани
Total comments: 0